Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Kompositt i Oslo og omegn

En komposittfylling benyttes først og fremst til reparasjoner av små hull. En komposittfylling består av plast som er fylt med det man kaller en filler. Plasten er lettflytende og filleren består av mikroskopiske glass eller kvartskorn. Kompostittfyllinger gir et godt estetisk resultat da materialet har et naturlig utseende, og krever relativt lite boring i tannen. Dette fordi kompositt festes godt til tannen.

Hvordan foregår behandlingen?

Etter en innledende undersøkelse vil vi fjerne det skadde partiet av tannen. Deretter setter vi på en forskaling i de tilfellene det er nødvendig. En forskaling kan være nødvendig om skaden er på kanten av tannen, slik at fyllingen får en støttevegg den kan legges mot. Vi legger så på komposittmaterialet lagvis slik at fyllingen bygges opp, før fyllingen herdes ved belysning med intenst blått lys. Til slutt pusser vi over fyllingen og gir den en naturlig form slik at den ikke vil stikke seg ut i tannrekken. Visse stoffer i en kompositt kan i sjeldne tilfeller være allergifremkallende. Si derfor ifra til våre tannleger om du har allergier i forkant av behandlingen, slik at vi kan velge riktig behandling. Ta gjerne kontakt med oss for å få mer informasjon. Ring oss på 22 26 31 08 , eller send oss gjerne en E­post til post@bolertannlege.no .

Share on Facebook

Logg inn