Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Tannproteser i Oslo og omegn

Tannproteser er en betegnelse på tannerstatninger som er avtakbare. Tannproteser deles inn i to kategorier:

Protesene produseres etter grundige og presise avtrykk av pasientens kjeve. Med avtrykket som hovedgrunnlag lages det en protese, ved helproteser bestående av plastakrylat som ligger passivt an mot underlaget, og ved partielle proteser av en kombinasjon av metall og plastakrylat som festes til gjenværende tenner.


Hva koster det?

En tannprotese er både billigere og kjappere enn tannimplantat og bro. I noen tilfeller dekkes kostnaden helt eller delvis av staten via HELFO. Hvor stor del av beløp du vil få dekket avhenger av tannlegens diagnose på hvorfor du trenger protese.

Vi følger deg opp

Vi ønsker å informere deg best mulig i forkant av­ og under behandlingen, slik at du er forberedt når du skal tilvenne deg dine nye tannproteser. Det vil ta litt tid før du blir vant til til protesen, og av og til må protesen justeres litt i etterkant. Vi har lang erfaring med tannproteser, og som medlem av Den norske tannlegeforening kan du være trygg på at du blir behandlet godt. En tannprotese skal rengjøres daglig samtidig som munnhulen rengjøres. Ved hjelp av protesebørste og et rengjøringsmiddel, gjør du denne jobben kjapt og enkelt. Det vil være nødvendig med et årlig besøk hos oss for å undersøke munn og protese, slik at oral helse og protesens passform opprettholdes. Ta gjerne kontakt med oss om du lurer på noe rundt tannproteser. Vi kan svare på spørsmål om alt fra kostnader til behandling og vedlikehold

Share on Facebook

Logg inn